Guest House Zvezdny

Mayskiy
Guest House Zvezdny Öne Çıkan Resim
Guest House Zvezdny Dış Mekan
Guest House Zvezdny Dış Mekan
Guest House Zvezdny Dış Mekan
Guest House Zvezdny Dış Mekan
Image More +73 fotoğraf
Guest House Zvezdny
Prosvecheniya Street 27A , Mayskiy

Guest House Zvezdny misafirlere Mayskiy bölgesinde, plajda ve Maysky Museum of Military and Labor Glory ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Aldan Museum of History and Local Lore ile 30,7 mi (49,5 km) ve Kabardino-Balkar Cumhuriyeti Devlet Müzesi ile 30,7 mi (49,5 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Family
Family Oda (Classic)
Room
Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (King-size bed)
Room
Family Oda (Superior)
Room
Family Oda, Küvet
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x