Nouvelle Hotel

Mayskiy
Nouvelle Hotel Öne Çıkan Resim
Nouvelle Hotel Dış Mekan
Nouvelle Hotel Dış Mekan
Nouvelle Hotel Dış Mekan
Nouvelle Hotel Dış Mekan
Image More +80 fotoğraf
Nouvelle Hotel
Ogorodny Lane, 89 , Mayskiy

Mayskiy bölgesindeki Nouvelle Hotel konaklamanızda, Maysky Museum of Military and Labor Glory ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Aldan Museum of History and Local Lore ile 30,7 mi (49,5 km) ve Kabardino-Balkar Cumhuriyeti Devlet Müzesi ile 30,7 mi (49,5 km) mesafede.

Nouvelle Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

35 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı
Room
Standard Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Buzdolabı, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x