Dusit Princess Hotel Residences Nairobi

Westlands
Dusit Princess Hotel Residences Nairobi Genel
Dusit Princess Hotel Residences Nairobi Genel
Dusit Princess Hotel Residences Nairobi Öne Çıkan Resim
Dusit Princess Hotel Residences Nairobi Dış Mekan
Dusit Princess Hotel Residences Nairobi Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
Dusit Princess Hotel Residences Nairobi
Mimosa Road, Westlands , Westlands

Dusit Princess Hotel Residences Nairobi misafirlere Nairobi (Westlands) bölgesinde, ABC Place Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve The Sarit Centre ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Yaya Centre Alışveriş Merkezi ile 6 km ve Aga Khan Üniversite Hastanesi ile 6 km mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 100 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Spada misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü ve kapalı havuz mevcuttur. Bu Viktorya dönemi stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Nairobi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1184 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Princess)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Princess)
Room
Business Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Princess)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Executive Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak (Apartment)
Room
Executive Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak (Apartment)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x