Cysuites Apartment Hotel

Westlands
Cysuites Apartment Hotel Genel
Cysuites Apartment Hotel Genel
Cysuites Apartment Hotel Genel
Cysuites Apartment Hotel Genel
Cysuites Apartment Hotel Genel
Image More +26 fotoğraf
Cysuites Apartment Hotel
Church Rd , Westlands

Nairobi (Westlands) bölgesindeki Cysuites Apartment Hotel misafirlere Kenya Ulusal Tiyatrosu ve Uhuru Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Yaya Centre Alışveriş Merkezi ile 5,9 km (3,7 mil) ve Kenyatta Uluslararası Kongre Merkezi ile 6,1 km (3,8 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x