Droombos

Windhoek
Droombos Genel
Droombos Öne Çıkan Resim
Droombos Dış Mekan
Droombos Dış Mekan
Droombos Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Droombos
Farm Klein Windhoek Portion 41 Townlands No. 70 , Windhoek

Windhoek bölgesindeki Droombos konaklamanızda, Avis Dam ve Sanderburg Castle ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı pansiyon Heinitzburg Castle ile 3,9 mi (6,2 km) ve Maerua Alışveriş Merkezi ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Pansiyonun restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda
Room
Luxury Süit
Room
Premium İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Executive İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Honeymoon Süit
Room
Comfort Oda
Room
Comfort Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x