Downtown Suites Yerevan

Yerevan
Downtown Suites Yerevan Öne Çıkan Resim
Downtown Suites Yerevan Dış Mekan
Downtown Suites Yerevan Dış Mekan
Downtown Suites Yerevan Dış Mekan
Downtown Suites Yerevan Dış Mekan
Image More +126 fotoğraf
Downtown Suites Yerevan
Amiryan 4/ 2 , Yerevan

Downtown Suites Yerevan konaklamanızda Yerevan merkezinde, Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ve Ermenistan Ulusal Galerisi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sultanahmet Camii ile 1,1 km ve Erivan Opera Salonu ile 1,3 km mesafede.

Yemek servisi için Fish House ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 10.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Süit
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x