California Boutique Hotel And Tours

Yerevan
California Boutique Hotel And Tours Öne Çıkan Resim
California Boutique Hotel And Tours Dış Mekan
California Boutique Hotel And Tours İç Mekan
California Boutique Hotel And Tours Yerinde Yemek
California Boutique Hotel And Tours Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
California Boutique Hotel And Tours
7 Pavstos Buzand St , Yerevan

California Boutique Hotel And Tours misafirlere Yerevan (Kentron) bölgesinde, Singing Çeşmeleri ve Ermenistan Tarih Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 0,2 mi (0,4 km) ve Ermenistan Ulusal Galerisi ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan California yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x