Dorsett Residences Bukit Bintang - Emy Room

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Dorsett Residences Bukit Bintang - Emy Room Genel
Dorsett Residences Bukit Bintang - Emy Room Genel
Dorsett Residences Bukit Bintang - Emy Room Öne Çıkan Resim
Dorsett Residences Bukit Bintang - Emy Room İç Mekan
Dorsett Residences Bukit Bintang - Emy Room İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Dorsett Residences Bukit Bintang - Emy Room
172, Jalan Imbi Bukit Bintang Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Dorsett Residences Bukit Bintang - Emy Room size Kuala Lumpur (Kuala Lumpur Şehir Merkezi) bölgesinde, you'll be a Pavilion Kuala Lumpur ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire KLCC Park ile 1,4 mi (2,2 km) ve Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Dorsett Residences Bukit Bintang - Emy Room misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x