Dorsett Residences Bukit Bintang at Dorsett Kuala Lumpur

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Dorsett Residences Bukit Bintang at Dorsett Kuala Lumpur Öne Çıkan Resim
Dorsett Residences Bukit Bintang at Dorsett Kuala Lumpur Dış Mekan
Dorsett Residences Bukit Bintang at Dorsett Kuala Lumpur Kahvaltı
Dorsett Residences Bukit Bintang at Dorsett Kuala Lumpur Yerinde Yemek
Dorsett Residences Bukit Bintang at Dorsett Kuala Lumpur Oda Manzaraları
Image More +21 fotoğraf
Dorsett Residences Bukit Bintang at Dorsett Kuala Lumpur
172, Jalan Imbi Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Dorsett Residences Bukit Bintang at Dorsett Kuala Lumpur size Kuala Lumpur (Kuala Lumpur Şehir Merkezi) bölgesinde, you'll be a Pavilion Kuala Lumpur ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire KLCC Park ile 1,4 mi (2,2 km) ve Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Checkers Cafe restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Queen + Queen @ Residences)
Two
Two Bedroom Premier Suite Queen+ Single @ Residences
Two
Two Bedroom Suite Queen + Twin @ Residences
Two
Two Bedroom Premier Suite Queen + Twin @ Residences
Room
Studio Queen Room @ Residences

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x