Diamond Bay

Kuzey Meksika, Mazatlán
Diamond Bay Genel
Diamond Bay Öne Çıkan Resim
Diamond Bay Dış Mekan
Diamond Bay Dış Mekan
Diamond Bay İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Diamond Bay
Av. Ernesto Coppel Campaña no. 725 Col. Zona Nuevo Mazatlan Kuzey Meksika, Mazatlán

Mazatlan (Cerritos) bölgesindeki Diamond Bay misafirlere Mazagua Su Parkı ve Cadılar Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mazatlan International Center Kongre Merkezi ve Fuar Alanı ile 3,9 mi (6,3 km) ve The Mazatlan Malecón ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize emanet kasası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, 2 Banyolu
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Junior Süit, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x