Quintas del Mar II

Nuevo Mazatlan, La Florida
Quintas del Mar II Öne Çıkan Resim
Quintas del Mar II Dış Mekan
Quintas del Mar II Dış Mekan
Quintas del Mar II Oda Düzeni
Quintas del Mar II Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Quintas del Mar II
Av. Sabalos Cerritos No 6000 Col. Zona Cerritos Nuevo Mazatlan, La Florida

Quintas del Mar II misafirlere Mazatlan (Cerritos) bölgesinde, Mazagua Su Parkı ve Cadılar Plajı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Mazatlan International Center Kongre Merkezi ve Fuar Alanı ile 2,3 mi (3,7 km) ve The Mazatlan Malecón ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Restoranda Quintas del Mar II misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 36-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve açık tenis kortu vardır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Traditional Apart Daire
Room
Traditional Apart Daire
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Traditional Apart Daire
Room
Traditional Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x