Casa Leticia

Nuevo Mazatlan, La Florida
Casa Leticia Genel
Casa Leticia Öne Çıkan Resim
Casa Leticia Dış Mekan
Casa Leticia İç Mekan
Casa Leticia İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Casa Leticia
Av. Costa Azul 1709 Colonia Fracc Azul Marino Nuevo Mazatlan, La Florida

Mazatlan (Cerritos) bölgesindeki bu tatil evi misafirlere Mazagua Su Parkı ve Cadılar Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Mazatlan International Center Kongre Merkezi ve Fuar Alanı ile 3,3 mi (5,3 km) ve The Mazatlan Malecón ile 7,3 mi (11,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca tatil evinin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 3 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak var. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve pilav pişirici sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya sağlık kulübü dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu tatil evinde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş ve su sebili vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Ev, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x