Villa One Seminyak

Lesser Sunda Islands, Seminyak
Villa One Seminyak Öne Çıkan Resim
Villa One Seminyak Dış Mekan
Villa One Seminyak Dış Mekan
Villa One Seminyak Dış Mekan
Villa One Seminyak Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Villa One Seminyak
Jalan Kayu Aya, Gang Pandu Lesser Sunda Islands, Seminyak

Villa One Seminyak misafirlere Seminyak (Laksmana) bölgesinde, Restoranlar Sokağı yakınında ve Petitenget Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Seminyak Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Legian Plajı ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda özel havuz ve düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Villa, 2 Bedrooms, Private Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x