Departamento Euromarina

Orta Şili, Renaca Plajı
Departamento Euromarina Öne Çıkan Resim
Departamento Euromarina Dış Mekan
Departamento Euromarina Dış Mekan
Departamento Euromarina Oda Düzeni
Departamento Euromarina Oda Düzeni
Image More +12 fotoğraf
Departamento Euromarina
Calle Las Perlas 1855 Orta Şili, Renaca Plajı

Bu apart otel misafirlere Vina del Mar bölgesinde, plaj yakınında, Cochoa Plajı ve El Encanto Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Playa Las Salinas ile 2,5 mi (4 km) ve Caleta Higuerilla ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Restoranda bu apart otel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve spa küveti vardır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x