Fuente Mayor Reñaca

Orta Şili, Renaca Plajı
Fuente Mayor Reñaca Genel
Fuente Mayor Reñaca Öne Çıkan Resim
Fuente Mayor Reñaca Dış Mekan
Fuente Mayor Reñaca Dış Mekan
Fuente Mayor Reñaca Kahvaltı
Image More +16 fotoğraf
Fuente Mayor Reñaca
215 Sotomayor Orta Şili, Renaca Plajı

Fuente Mayor Reñaca misafirlere Vina del Mar bölgesinde, plaj yakınında, El Encanto Plajı ve Playa Las Salinas 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Cochoa Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) ve Los Marineros Plajı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 55 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda bulunur ve kaliteli yatak takımı tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Apart Daire, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x