Bianca's House B&B Reñaca

Orta Şili, Renaca Plajı
Bianca's House B&B Reñaca Öne Çıkan Resim
Bianca's House B&B Reñaca Dış Mekan
Bianca's House B&B Reñaca Kahvaltı
Bianca's House B&B Reñaca Kahvaltı
Bianca's House B&B Reñaca Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Bianca's House B&B Reñaca
Bellavista 740 Reñaca Orta Şili, Renaca Plajı

Vina del Mar bölgesindeki Bianca's House B&B Reñaca misafirlere plaj yakınında, El Encanto Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Cochoa Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Playa Las Salinas ile 2,1 mi (3,3 km) ve Los Marineros Plajı ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x