Del Marqués Hotel and Suites

Greater Guadalajara, Zona Minerva
Del Marqués Hotel and Suites Genel
Del Marqués Hotel and Suites Genel
Del Marqués Hotel and Suites Genel
Del Marqués Hotel and Suites Öne Çıkan Resim
Del Marqués Hotel and Suites Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Del Marqués Hotel and Suites
Victoriano Salado alvarez No. 72 Greater Guadalajara, Zona Minerva

Del Marqués Hotel and Suites size Guadalajara (Zona Minerva) bölgesinde, Zapopan Bazilikası ve Plaza del Sol ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Guadalajara Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 1,2 mi (2 km) ve Guadalajara Katedrali ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı ideal, ayrıca oda servisi mevcut.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 31 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler ücretsiz ulaşım servisiyle yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x