Alborata Hotel Boutique

Greater Guadalajara, Zona Minerva
Alborata Hotel Boutique Genel
Alborata Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Alborata Hotel Boutique Dış Mekan
Alborata Hotel Boutique Dış Mekan
Alborata Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Alborata Hotel Boutique
Morelos 2070 Colonia Ladron de Guevara Greater Guadalajara, Zona Minerva

Alborata Hotel Boutique size Guadalajara (Zona Minerva) bölgesinde, Plaza del Sol ve Expo Guadalajara (Guadalajara Fuarı) ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Guadalajara Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu ile 1 mi (1,7 km) ve Guadalajara Katedrali ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirler için 17 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Alborata
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Royal Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Comfort Oda
Room
Habitacion Petite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x