Definite Destiny Asaba

Asaba
Definite Destiny Asaba Genel
Definite Destiny Asaba Genel
Definite Destiny Asaba Genel
Definite Destiny Asaba Öne Çıkan Resim
Definite Destiny Asaba Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Definite Destiny Asaba
8 Smart Idioma Street Opp Catholic Church of Ascensi , Asaba

Asaba bölgesindeki Definite Destiny Asaba konaklamanızda, Onitsha Pazarı ile 12 mi (19,3 km) ve Kutsal Üçlü Katedral Bazilikası ile 13,4 mi (21,6 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Eke Pazarı ile 30,1 mi (48,5 km) ve St. Mary's Katolik Kilisesi ile 31,1 mi (50 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 26 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Presidential Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x