Beck Flo Hotel & Suites Ent

Asaba
Beck Flo Hotel & Suites Ent Genel
Beck Flo Hotel & Suites Ent Genel
Beck Flo Hotel & Suites Ent Öne Çıkan Resim
Beck Flo Hotel & Suites Ent Dış Mekan
Beck Flo Hotel & Suites Ent Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Beck Flo Hotel & Suites Ent
20 Bishop Mgbeze Street by Coca Junction/Coil , Asaba

Asaba bölgesindeki Beck Flo Hotel & Suites Ent konaklamanızda, Onitsha Pazarı ile 11,6 mi (18,7 km) ve Kutsal Üçlü Katedral Bazilikası ile 13 mi (21 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Eke Pazarı ile 29,3 mi (47,2 km) ve St. Mary's Katolik Kilisesi ile 30,3 mi (48,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 36 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafilere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (King)
Standard
Standard Oda
Room
Comfort Oda
Room
Classic Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x