The Rodinia Hotel

Asaba
The Rodinia Hotel Genel
The Rodinia Hotel Genel
The Rodinia Hotel Genel
The Rodinia Hotel Genel
The Rodinia Hotel Genel
Image More +59 fotoğraf
The Rodinia Hotel
3 Ogochukwu Moyeta Street , Asaba

Asaba bölgesindeki The Rodinia Hotel konaklamanızda, Onitsha Pazarı ile 13,4 mi (21,5 km) ve Kutsal Üçlü Katedral Bazilikası ile 14,8 mi (23,9 km) mesafede olacaksınız.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, açık havuz ve spor salonu vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Super Deluxe Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x