Dees Hotels Apartment & Suites

Lagos
Dees Hotels Apartment & Suites Genel
Dees Hotels Apartment & Suites Genel
Dees Hotels Apartment & Suites Genel
Dees Hotels Apartment & Suites Öne Çıkan Resim
Dees Hotels Apartment & Suites Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Dees Hotels Apartment & Suites
8/10 Hollandia way Ajao Estate , Lagos

Dees Hotels Apartment & Suites misafirlere Lagos (Oshodi-Isolo) bölgesinde, Jhalobia Dinlenme Parkı ve Bahçeleri ve Federal Aviation Authority of Nigeria ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Synagogue Church Of all Nations ile 4,5 mi (7,2 km) ve Maryland Alışveriş Merkezi ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Dees Dees Hotels Apartment & Suites misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit (King)
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Executive Süit
Room
Presidential Apart Daire
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Luxury Apart Daire
Room
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x