De Ubud Villas & Spa - CHSE Certified

Lesser Sunda Islands, Lodtunduh
De Ubud Villas & Spa - CHSE Certified Genel
De Ubud Villas & Spa - CHSE Certified Öne Çıkan Resim
De Ubud Villas & Spa - CHSE Certified Dış Mekan
De Ubud Villas & Spa - CHSE Certified Dış Mekan
De Ubud Villas & Spa - CHSE Certified İç Mekan
Image More +149 fotoğraf
De Ubud Villas & Spa - CHSE Certified
Jl. Pinus No.8, Banjar Abian Semal Lesser Sunda Islands, Lodtunduh

Ubud bölgesindeki De Ubud Villas & Spa - CHSE Certified misafirlere kırsal bölgede, Agung Rai Sanat Müzesi ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı villa Sanur Plajı ile 12,4 mi (19,9 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Otelin Asya mutfağı alanında uzman restoranı China Moon Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Family
Family Suite, 1 Bedroom, Balcony
Room
Villa, 3 Bedrooms, Private Pool
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x