De.light

Aegean Sea, Agios Ioannis
De.light Genel
De.light Genel
De.light Genel
De.light Genel
De.light Genel
Image More +107 fotoğraf
De.light
Agios Ioannis Aegean Sea, Agios Ioannis

De.light misafirlere Mikonos bölgesinde, deniz kıyısında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Ornos Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Mykonos Eski Limanı ile 3,4 mi (5,4 km) mesafede.

Pool Restaurant misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 18 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Süit, Deniz Manzaralı
Grand
Grand Süit, Deniz Manzaralı (outdoor Jacuzzi)
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu (De.Light)
Deluxe
Deluxe Süit, Jakuzi, Deniz Manzaralı
Signature
Signature Süit, Deniz Manzaralı (Outdoor Jet Tub)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x