Bill & Coo Coast Suites - Adults Only

Decentralized Administration Of The Aegean, Agios Ioannis
Bill & Coo Coast Suites - Adults Only Genel
Bill & Coo Coast Suites - Adults Only Öne Çıkan Resim
Bill & Coo Coast Suites - Adults Only Dış Mekan
Bill & Coo Coast Suites - Adults Only Dış Mekan
Bill & Coo Coast Suites - Adults Only Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Bill & Coo Coast Suites - Adults Only
Agios Ioannis Decentralized Administration Of The Aegean, Agios Ioannis

Mikonos bölgesindeki Bill & Coo Coast Suites - Adults Only konaklamanızda, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Mykonos Eski Limanı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Paradise Beach ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Coast Suite with jet plunge pool
Room
Bill & Coo Coast Suite with pool
Room
Sea View Coast Suite
Room
Deluxe Coast Suite with Jetted Tub
Room
Bachelor Coast Suite
Room
Panorama Coast Suite with pool
Room
Grand Coastal Two Bedroom Villa with Pool

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x