Dawnthaya Ayutthaya House

Orta Tayland, Ayutthaya
Dawnthaya Ayutthaya House Genel
Dawnthaya Ayutthaya House Öne Çıkan Resim
Dawnthaya Ayutthaya House Dış Mekan
Dawnthaya Ayutthaya House Dış Mekan
Dawnthaya Ayutthaya House Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Dawnthaya Ayutthaya House
96/2 Moo 4, Huaro Orta Tayland, Ayutthaya

Ayutthaya bölgesindeki Dawnthaya Ayutthaya House konaklamanızda, Ayutthaya Tarihi Parkı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Chantharakasem National Museum ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan hostel Chan Kasem National Museum ile 1 mi (1,6 km) ve Wat Ratchaburana ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda Dawnthaya Ayutthaya House misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu hostelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x