P.U. Inn Resort

Orta Tayland, Ayutthaya
P.U. Inn Resort Öne Çıkan Resim
P.U. Inn Resort Dış Mekan
P.U. Inn Resort Dış Mekan
P.U. Inn Resort Dış Mekan
P.U. Inn Resort Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
P.U. Inn Resort
16/20 Moo 4, Naressuan Soi 2 Orta Tayland, Ayutthaya

Ayutthaya bölgesindeki P.U. Inn Resort konaklamanızda, Ayutthaya Tarihi Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Wat Na Phra Men ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chantharakasem National Museum ile 0,7 mi (1,2 km) ve Thai Boat Museum ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

P.U. Inn Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Double Room
Room
Family Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x