Davraz Kayak Merkezi Otelleri Ara

En uygun Davraz Kayak Merkezi otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Davraz Kayak Merkezi otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Davraz Kayak Merkezi Hakkında

Akdeniz Bölgesi’nde kayak yapabileceğiniz sayılı noktalardan olan Davraz Kayak Merkezi, Isparta’nın sınırlarında yer alıyor. Klasik kayağın dışında dağcılık ve tırmış gibi sporlar için de hayli elverişli olan merkezde sezon genellikle Aralık aynın ortasında başlıyor. Nisan başına dek karın ve kayağın tadını çıkarabileceğiniz Davraz’a Isparta’nın şehir merkezinden hareket eden araçlarla kolayca gelmeniz mümkün. Davraz’daki 13 ayrı pistin toplam uzunluğu 20 kilometreden daha fazla. Bu sayede merkezin ismi Kartalkaya, Uludağ ve Palandöken gibi Türkiye’nin meşhur kayak noktalarıyla beraber anılıyor.  

Davraz’ı ülkedeki diğer merkezlerden ayıran özelliklerinin başında ise hiç şüphesiz hem amatör hem de profesyonel kayakçılar için uygun pistleri geliyor. Bölgede çığ düşme olasılığı neredeyse yok. Üstelik ağaçlık alanlar da hayli sınırlı. Bu sayede kayak sırasında kaybolma riski en aza iniyor. Eğer kayakla aranız fazla iyi değilse, sadece Eğirdir Gölü’nün olağanüstü manzarasını seyretmek veya sucuk ekmek yemek için Davraz’a çıkabilirsiniz.  

Bölge özellikle hafta sonları Isparta ve yakın şehirlerden gelen günübirlik ziyaretçilerle dolup taşıyor. Haliyle kış aylarında ve bilhassa hafta sonları fiyatlar bir miktar yükselebiliyor. Buna karşılık Davraz’ı kar altında görebilmek adına kışın gelmenizi tavsiye ederiz. Eğer bahar aylarının ılık günlerinde çıkarsanız, dağ yürüyüşü ve piknik gibi mevsime uygun aktiviteleri değerlendirebilirsiniz. Davraz’da geceleri konaklayabileceğiniz birkaç farklı tesis var. Seyahat amacınız kayaksa, pistlere yakın bir tesis seçerek rahat edebilirsiniz. Yanınızda kayak malzemelerinizi getirmediyseniz de yine otellerden bu malzemeleri kolayca temin edebilirsiniz.  

Davraz Kayak Merkezi Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun Sezon
Aralık Mayıs
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor.

Davraz Kayak Merkezi Seyahat Yazıları