Dar Sofil - Adults Only

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Dar Sofil - Adults Only Genel
Dar Sofil - Adults Only Genel
Dar Sofil - Adults Only Öne Çıkan Resim
Dar Sofil - Adults Only Dış Mekan
Dar Sofil - Adults Only Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Dar Sofil - Adults Only
Km 10,5 Route de l'Ourika Commune de Tassoultante Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Dar Sofil - Adults Only misafirlere Marrakech (Agdal) bölgesinde, Jemaa el-Fnaa Pazarı ve Agdal Bahçeleri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Altıncı Muhammed Caddesi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada MP3 takma konsolu ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, açık tenis kortu ve buhar odası gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x