Al Fassia Aguedal

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Al Fassia Aguedal Genel
Al Fassia Aguedal Genel
Al Fassia Aguedal Genel
Al Fassia Aguedal Öne Çıkan Resim
Al Fassia Aguedal Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Al Fassia Aguedal
9 bis, Zone Touristique de l'Aguedal Km 2, route de l'Ourika Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Al Fassia Aguedal misafirlere Marrakech (Agdal) bölgesinde, Agdal Bahçeleri ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Altıncı Muhammed Caddesi ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 3 mi (4,8 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Alfassia Aguedal yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 27 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Suite Double
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Deluxe Room Double
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Suite Triple
Room
Suite Twin

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x