Dar Mizik

Al Haouz, Asni
Dar Mizik Öne Çıkan Resim
Dar Mizik Dış Mekan
Dar Mizik Kahvaltı
Dar Mizik Kahvaltı
Dar Mizik Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Dar Mizik
Douar Mzzik Al Haouz, Asni

Asni bölgesindeki Dar Mizik konaklamanızda, Toubkal Milli Parkı ve High Atlas yakınında konaklayacaksınız. Bu pansiyon Souk Hebdomadaire Ansi ile 10 mi (16,1 km) ve Barrage Ouirgane ile 18,4 mi (29,7 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x