Dar Imlil

Al Haouz, Asni
Dar Imlil Öne Çıkan Resim
Dar Imlil Dış Mekan
Dar Imlil Dış Mekan
Dar Imlil İç Mekan
Dar Imlil İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Dar Imlil
Centre Village Al Haouz, Asni

Dar Imlil misafirlere Asni bölgesinde, dağda, Toubkal Milli Parkı ve High Atlas yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan riad otel Souk Hebdomadaire Ansi ile 10,1 mi (16,2 km) ve Barrage Ouirgane ile 18,5 mi (29,8 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

11 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Riad otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x