Dar Kenza

Tunus
Dar Kenza Öne Çıkan Resim
Dar Kenza Dış Mekan
Dar Kenza Dış Mekan
Dar Kenza İç Mekan
Dar Kenza Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Dar Kenza
14 Rue Tourbet el Bey , Tunus

Dar Kenza konaklamanızda Tunus merkezinde, Zitouna Camisi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Habib Burgiba Caddesi ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Tunus Ulusal Tiyatrosu ile 2,3 km (1,4 mil) ve Bardo Müzesi ile 4,5 km (2,8 mil) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Apart Daire, 2 Yatak Odası (Ancetre)
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı (La Medina)
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı (La Medina)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x