Hostel El Medina

Tunus
Hostel El Medina Genel
Hostel El Medina Öne Çıkan Resim
Hostel El Medina Yerinde Yemek
Hostel El Medina Yerinde Yemek
Hostel El Medina Oda Düzeni
Image More +11 fotoğraf
Hostel El Medina
25 Rue Saida Ajoula kasba La Medina , Tunus

Hostel El Medina Tunus merkezinde, Zitouna Camisi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Habib Burgiba Caddesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Tunus Ulusal Tiyatrosu ile 1,8 km (1,1 mil) ve Carrefour Market ile 4,3 km (2,6 mil) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere portatif vantilatörler ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için
Room
Basic Ortak Ranzalı Oda, Sadece erkekler için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x