DAR HORCHANI

Hamet Ejrid
DAR HORCHANI Öne Çıkan Resim
DAR HORCHANI Dış Mekan
DAR HORCHANI Dış Mekan
DAR HORCHANI Dış Mekan
DAR HORCHANI Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
DAR HORCHANI
EL HAMMA DU DJERID , Hamet Ejrid

Degache bölgesindeki DAR HORCHANI konaklamanızda, Ouled el-Hadef ve Chak Wak Park ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu pansiyon Zoo du Paradis ile 6,2 mi (9,9 km) ve Bled el-Hader ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Bu pansiyonda, 4 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 25 klimalı odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x