Appart Hotel Castilia Suites

Tozeur
Appart Hotel Castilia Suites Öne Çıkan Resim
Appart Hotel Castilia Suites Yerinde Yemek
Appart Hotel Castilia Suites Yerinde Yemek
Appart Hotel Castilia Suites Yerinde Yemek
Appart Hotel Castilia Suites Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Appart Hotel Castilia Suites
GP3 Route El Hamma , Tozeur

Tozeur bölgesindeki Appart Hotel Castilia Suites konaklamanızda, Ouled el-Hadef ve Chak Wak Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Zoo du Paradis ile 2,1 mi (3,4 km) ve Bled el-Hader ile 2,1 mi (3,4 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Castilia misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 42-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (4 Persons)
Apart
Apart Daire (6 Persons)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x