Dar Horchani

Hamet Ejrid
Dar Horchani Genel
Dar Horchani Öne Çıkan Resim
Dar Horchani Dış Mekan
Dar Horchani Dış Mekan
Dar Horchani Kahvaltı
Image More +19 fotoğraf
Dar Horchani
El-Hamma-Djerid , Hamet Ejrid

Dar Horchani misafirlere Degache bölgesinde, banliyöde, Ouled el-Hadef ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede ve Chak Wak Park ile 6,8 mi (11 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Dar Chrait Müzesi ile 6,9 mi (11,1 km) ve Zoo du Paradis ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Dar Horchani misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Comfort Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x