Dang Khoa Homestay

Kuzey Vietnam, Sapa
Dang Khoa Homestay Genel
Dang Khoa Homestay Dış Mekan
Dang Khoa Homestay Dış Mekan
Dang Khoa Homestay Dış Mekan
Dang Khoa Homestay Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Dang Khoa Homestay
75 Xuan Vien Kuzey Vietnam, Sapa

Dang Khoa Homestay konaklamanızda Sa Pa bölgesinde, dağda, Sapa Gölü yakınında Sapa Katedrali ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel Quang Truong Meydanı ile 0,4 km (0,3 mi) ve Ham Rong Dağı ile 0,4 km (0,3 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x