Dang Khoa Garden Inn

Kuzey Vietnam, Sapa
Dang Khoa Garden Inn Genel
Dang Khoa Garden Inn Öne Çıkan Resim
Dang Khoa Garden Inn Dış Mekan
Dang Khoa Garden Inn Dış Mekan
Dang Khoa Garden Inn Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Dang Khoa Garden Inn
75 Xuan Vien Street Kuzey Vietnam, Sapa

Sa Pa bölgesindeki Dang Khoa Garden Inn misafirlere iş merkezinde, Sapa Gölü ile Sapa Katedrali 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Quang Truong Meydanı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Ham Rong Dağı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Dang Khoa Garden Inn misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 6 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Family İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x