Daiichi Cat Ba Hotel

Kuzey Vietnam, Cát Bà
Daiichi Cat Ba Hotel Öne Çıkan Resim
Daiichi Cat Ba Hotel Dış Mekan
Daiichi Cat Ba Hotel İç Mekan
Daiichi Cat Ba Hotel Yerinde Yemek
Daiichi Cat Ba Hotel Yerinde Yemek
Image More +11 fotoğraf
Daiichi Cat Ba Hotel
21 Nui Ngoc Kuzey Vietnam, Cát Bà

Daiichi Cat Ba Hotel misafirlere Hai Phong (Cat Hai) bölgesinde, Cat Co Plajı ve Tung Thu Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lan Ha Körfezi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Cannon Hisarı ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 47 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x