Crystal Bay

Kissamos
Crystal Bay Öne Çıkan Resim
Crystal Bay Dış Mekan
Crystal Bay Dış Mekan
Crystal Bay İç Mekan
Crystal Bay Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Crystal Bay
Kissamos , Kissamos

Kissamos bölgesindeki Crystal Bay misafirlere plaj yakınında, Telónio Beach ile Kissamos Stadı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Balos Plajı ile 9,5 mi (15,3 km) ve Falassarna Plajı ile 9,2 mi (14,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Stüdyo
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x