Cruise Hotel

Tiflis
Cruise Hotel Genel
Cruise Hotel Genel
Cruise Hotel Genel
Cruise Hotel Genel
Cruise Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +18 fotoğraf
Cruise Hotel
75 Beliashvili Street , Tiflis

Tiflis bölgesindeki Cruise Hotel konaklamanızda ExpoGeorgia Kongre Merkezi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Boris Paiçadze Dinamo Arena Futbol Stadı ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 6,3 mi (10,1 km) ve Akhmeteli Tiyatrosu ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Grand Hall yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 67 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x