Green Tower Hotel

Vake-Saburtalo
Green Tower Hotel Genel
Green Tower Hotel Genel
Green Tower Hotel Genel
Green Tower Hotel Öne Çıkan Resim
Green Tower Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Green Tower Hotel
1 Petre Sarajishvili St Entrence from Marshal Gelovani Ave. , Vake-Saburtalo

Tiflis bölgesindeki Green Tower Hotel konaklamanızda ExpoGeorgia Kongre Merkezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Boris Paiçadze Dinamo Arena Futbol Stadı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 5,1 mi (8,3 km) ve Lisi Gölü ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Green Tower Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

62 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Tiflis bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo, 1 Yatak Odası
Basic
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x