Cross Resort Yerevan

Yerevan
Cross Resort Yerevan Genel
Cross Resort Yerevan Genel
Cross Resort Yerevan Genel
Cross Resort Yerevan Öne Çıkan Resim
Cross Resort Yerevan İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Cross Resort Yerevan
Ashtarak Highway 50-1 , Yerevan

Yerevan bölgesindeki Cross Resort Yerevan konaklamanızda, Rio Alışveriş Merkezi ve Yerevan Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 7,2 mi (11,6 km) ve Lovers' Park Yerevan ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, Teras
Family
Family Kır Evi, Teras

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x