Cross Apartments and Tours

Yerevan
Cross Apartments and Tours Öne Çıkan Resim
Cross Apartments and Tours Oda Düzeni
Cross Apartments and Tours Oda Düzeni
Cross Apartments and Tours Oda Düzeni
Cross Apartments and Tours Banyo Tipleri
Image More +40 fotoğraf
Cross Apartments and Tours
Ashtarak Highway 50-1, Ajapnyak , Yerevan

Yerevan bölgesindeki Cross Apartments and Tours konaklamanızda, Rio Alışveriş Merkezi ve Yerevan Park ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu apart daire Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 7,2 mi (11,6 km) ve Lovers' Park Yerevan ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire
Room
Family Apart Daire (2)

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x