Courtyard by Marriott Hong Kong

Pearl River Deltası, Hong Kong
Courtyard by Marriott Hong Kong Genel
Courtyard by Marriott Hong Kong Genel
Courtyard by Marriott Hong Kong Genel
Courtyard by Marriott Hong Kong Dış Mekan
Courtyard by Marriott Hong Kong Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Courtyard by Marriott Hong Kong
167 Connaught Road West Western District Pearl River Deltası, Hong Kong

Courtyard by Marriott Hong Kong misafirlere Hong Kong merkezinde, Hong Kong Üniversitesi ve Victoria Limanı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hong Kong Kongre Merkezi ile 2,8 mi (4,4 km) ve Kowloon Körfezi ile 4,7 mi (7,5 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için MoMo Cafe restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

245 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LCD televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için 24 saat açık spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve limuzin hizmeti mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (harbour view)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Liman Manzaralı
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Liman Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (harbour view)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Room
Executive King Room with City View and Club Lounge Access

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x