Island Pacific Hotel

Pearl River Deltası, Hong Kong
Island Pacific Hotel Genel
Island Pacific Hotel Genel
Island Pacific Hotel Genel
Island Pacific Hotel Genel
Island Pacific Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +34 fotoğraf
Island Pacific Hotel
152 Connaught Road West Pearl River Deltası, Hong Kong

Hong Kong (Central) bölgesindeki Island Pacific Hotel konaklamanızda Hong Kong Üniversitesi ve Hollywood Road Şehir Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Shun Tak Merkezi ile 1,1 km ve Soho ile 2,2 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Centre Street Kitchen restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 333 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu mevcuttur.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Hong Kong bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x