Agriturismo Vita e Natura

Noto
Agriturismo Vita e Natura Genel
Agriturismo Vita e Natura Öne Çıkan Resim
Agriturismo Vita e Natura Dış Mekan
Agriturismo Vita e Natura Dış Mekan
Agriturismo Vita e Natura Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Agriturismo Vita e Natura
Contrada Gioi Zupparda , Noto

Noto bölgesindeki Agriturismo Vita e Natura konaklamanızda, Hz. İsa'nın Doğumu Müzesi ve Vittorio Emanuele Tiyatrosu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu kır evi San Domenico Kilisesi ile 3,1 mi (4,9 km) ve Madonna del Carmine Kilisesi ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Vita e Natura, Agriturismo Vita e Natura misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu kır evinde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda (NUMERO 4)
Oda,
Oda, Birden Çok Yatak (NUMERO 1)
Room
Dubleks, Küçük Mutfak (NUMERO 3)
Room
Oda (NUMERO 2)
Room
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (NUMERO 6)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x