Corfu Palmar Hotel

Sidari
Corfu Palmar Hotel Genel
Corfu Palmar Hotel Öne Çıkan Resim
Corfu Palmar Hotel Dış Mekan
Corfu Palmar Hotel İç Mekan
Corfu Palmar Hotel İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Corfu Palmar Hotel
Melitsa, Peroulades , Sidari

Corfu Palmar Hotel konaklamanızda Korfu bölgesinde, plaj yakınında, D Amour Plajı ve Sidari Plajı ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Logas Plajı ile 3 km (1,9 mil) ve Agios Stefanos Plajı ile 6,9 km (4,3 mil) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve öğlen arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kullanımı
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Süit
Classic
Classic Dört Kişilik Oda
Süit
Süit (2 floors)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x