Tondoris Apartments

Sidari
Tondoris Apartments Genel
Tondoris Apartments Öne Çıkan Resim
Tondoris Apartments Dış Mekan
Tondoris Apartments Dış Mekan
Tondoris Apartments Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Tondoris Apartments
Sidari , Sidari

Korfu bölgesindeki Tondoris Apartments misafirlere D Amour Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Drastis Burnu ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Logas Plajı ile 3,4 km (2,1 mil) ve Arillas Plajı ile 10,6 km (6,6 mil) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Bahçeli

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x